Гребалка Басил 69см

9.600,00 ден

Сисал е природно и многу цврсто влакно кое им помага на мачките да го отстранат ронлив горниот слој на ноктите. Ова го спречува растењето на ноктите. „Басил“ е направено од природна јута, хартиена врвка и кадифе. Јажето за сисал е забавна играчка и е идеална за гребење. Столбот располага со полукружно плато за одмор, како и корпа што е совршено место за набљудување на вашата мачка.

  • Висококвалитетна модерна гребалка во јута
  • Сисал и силно ткаено хартиено јаже
  • Цврста основна плоча
  • Обем на столб 75 мм
Категорија: