Гребалка Billy

2.490,00 ден

Гребалка Duvoplus Billy е компактен модел обработен во сисал и кадифен. Играчката создава дополнително пријатно охрабрување за користење на столбот за гребење. Овој столб за гребење е погоден за мачиња.

Спецификации

  • Сисал, Мека, пријатна кадифна завршница
  • Погоден и за мачиња
  • високи 40 cm, дијаметар од 75 мм
  • високо- квалитетен матријал

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/12763/scratching-post-billy-multicolour

4 на залиха

Шифра: 12763 Категорија: