Дентална коска 12см Osso

590,00 ден
  • Силна играчка за џвакање
  • Корисно за забите и непцата
  • Часовна забава за играње
  • Стимулира џвакање и гризење
  • Погоден за сите раси на кучиња
  • Силна гумена играчка -ТPR*

Димензија:  11.5 x 4 x 4 cm

*Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. Карактеристики, многу силна

Повеке инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/dogs/dog-toys/osso-dentale-in-tpr-small/?lang=en

20 на залиха

Категорија: