Пластично буренце со ѕвоне

90,00 ден

Буре/тркалото е направено од тврда пластика

Внатре во буренцето има ѕвонче за интерактивна игра и забава.

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/set-of-2-plastic-whells-with-bell/

14 на залиха

Категорија: