Dental Bites (дентална нега)

210,00 ден 140,00 ден
-33%

Формулиран со зеолит, кој може да помогне во апсорпција на компоненти на лошиот здив, заедно со витамин Ц и концентрирани сурови влакна кои имаат корисен ефект врз оралната хигиена, помагајќи да се одржи свежиот здив на вашиот пријател.

  • дентална нега со Витамин Ц
  • со Цинк

Компактната структура, заедно со содржината на минерали во овој третман, помага да се намали таложењето на наслаги и забен камен и помага во одржување на чисти заби. Содржи цинк и боровинки.

25 на залиха