Dental life Medium 115гр

130,00 ден

Purina Dentallife за возрасни кучиња со средна големина, oд 12-25 кг

  • 5 парчиња, вкупно 115 гр
  • го намалува формирањето на забен камен

DentaLife ги тера кучињата да џвакаат за да ги исчистат дури и тешко достапните заби во задниот дел на устата. Така, DentaLife го намалува создавањето на забен камен

19 на залиха

Шифра: purina dental life medium Категорија: