Diamond Eye-остранувач на дамки од солзи

1.450,00 ден

Дијамантски лосион за контури за очи за кучиња и мачки

Vitacoat Diamond eye е лосион за чистење дамки околу очите на кучиња и мачки. Ефикасно ги отстранува непријатните темни дамки околу очите.

  • Уникатен остранувач на дамки од солзи

Произведува: Vitacoat, Johnson’s Veterinary Products Ltd, (В.Британија)

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/cura-del-pelo/842-diamond-eye-contour-lotion-for-dogs-and-cats-5024003702209

Нема на залиха

Нема на залиха