Leonardo®Оcean fish-Риба

250,00 ден 180,00 ден
-28%

Leonardo®Оcean fish – Riba, 200гр

Нашето ветување за квалитет

  • Месни производи исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • Извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • Гарантирани најдобри состојки
  • Со екстра свежо месо, и збогатена со витамини и минерали

Производите на Leonardo Cat се без

  • Протеин од соја
  • Вештачки бои, ароми и конзерванси

Произведено во Германија

Мачките, како и нивните колеги во дивината, се вистински месојади. Затоа користиме само свежи месни производи. Благодарение на високата биолошка вредност на овие производи, на вашата мачка ќе и треба релативно мала количина за да ги задоволи нејзините дневни потреби за исхрана.

Повеќе инфо: https://www.leonardo-catfood.com/leonardo-rich-in-ocean-fish

38 на залиха

Категорија: