Ola-храна за зајак

140,00 ден

OLA храна за зајак е комплетна храна за сите видови на зајаци. Комплетен микс на зрна и гранули со витамини и минерали за да обезбеди соодветна хранлива подршка потребни за врвно здравје и оптимален раст.

Пакување  800 гр.

Категорија: