Playtime Гребалка 36см

2.700,00 ден 2.200,00 ден
-19%
  • гребалка за мачки со глувче
  • изработен од квалитетни материјали со постоље

Димензии 36 х 28,5 см

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/playtime-cat-arch/

5 на залиха

Категорија: