Puppy soft bone 12cm

320,00 ден 260,00 ден
-19%
  • идеалено за мали кученца (puppy safe)
  • помага во потребите за никнување на забите

Изработен е од нетоксичен и еколошки материјал кој е флексибилен,

димензии: 12 x 4 cm

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/giochi-per-cani/osso-puppy-small/#

Категорија: