Vita Verde® Aлпско ливадско сено

290,00 ден 260,00 ден
-10%

Идеален за дневниот дел од сурови влакна во исхраната на вашите глодари: ароматичното, зачинето алпско ливадско сено! Сеното содржи природен дел од вкусни билки и, благодарение на високата содржина на сурови влакна, го регулира варењето и е добро за абразија на забите. Погодно е и како топло полнење за домови за глодари на отворено!

Пакување: 1кг

  • Идеален за глодари
  • Сушен на сонце и нежно собран
  • Содржи природни минерали и елементи во трагови

Произведено во Германија

19 на залиха

Шифра: 25042 Категорија: