Pet shop Mona

Shop

Контакт

Контакт и Локација

Можете да не најдете во нашиот екслузивен новоотворен салон за домашни миленици на ул. Рузвелова. 

Адреса

Франклин Рузвелт (Рузвелтова) бр. 9

Телефон

+ (389) 2 30 60 993

Email

sales@mona.mk