Pet shop Mona

Shop

инфо за достава

Инфо за Достава

Еуронет дооел, Пет шоп Мона (www.mona.mk) испорачува на територија на целата држава. преку наш доставувач, односно трошоците се на наша сметка, за Вас доставата до дома е Бесплатна над 1.500 ден, секаде во РМ.
  • нарачки во вкупен износ до 1.500ден. цената за достава на целата територија на државата изнесува 130 ден. (цена на испораката е наведена како посебна ставка во вкупната сума при купувањето)
  • нарачките во вкупен износ над 1.500ден, на целата територија на РМ доставата е Бесплатна.

Рокови за достава

По потврдената нарачка, за испорака на производите е потребно од 1 до 3 работни дена.


Испратените нарачки пристигнуваат следниот ден или во рок од 24 до 48 часа.


Нарачките се примаат до 14 часот за истиот ден. После 14 часот нарачката се префрла во следниот
работен ден.

Цени

Цените на веб страната се крајни, изразени во денари и во нив се вклучени сите трошоците. Трошоците за достава до домашна адреса се искажани посебно и зависат од вкупниот износ на нарачката, односно бесплатна достава над 1.500 или за нарачка до 1.500ден изнесува 130 ден. Бесплатна достава ги вклучува производите на промоција/акција.

Плаќање

Вашата нарачка можете да ја платите со:

  • Платежна картичка (MasterCard, Maestro, Visa,) – Трансакцијата при плаќање на производот е
    пренасочена и се процесира преку порталот за наплата од платежни картички на Halk Банка,
    Скопје.
  • Да платите во готово при достава преку нашиот доставувач, кога ќе ја примите нарачката.

Политика за враќање на производите , рекламации на поврат на средства од
извршена трансакција

Доколку испорачаниот производ е оштетен или нефункционален, Пет шоп Мона (www.mona.mk) го заменува истиот. Замена на производите вршиме во рок од 2-3 работни дена. Замената на територија на град Скопје е бесплатна. Наша главна цел е да понудиме квалитетни производи и доставените производи Вие да ги примите не оштетени. Да го практикуваме тоа, ние ќе ја разгледаме секоја ваша рекалмација, ако е одобрена ќе ви бидат рефундирани вашите средства или ќе ви биде испратен нов производ. Рефундирањето на уплатениот износ ќе го извршиме директно на платежната картичка, односно трансакциска сметка во рок од 3 дена или порано.

Достапност

Производи кои се продаваат преку е-продавницата www.mona.mk се обидуваме постојано да ги имаме
на лагер, но не може да гарантираме дека одреден производ секогаш ќе биде достапен.

Ве молиме имајте во предвид дека постои можност одредени производи да не се достапни во моментот
на вашата нарачка. Во ваков случај, ќе предложиме (со ваша согласнот) замена на производот со
слична карактеристики од нарачаниот, со еднаква или поголема вредност. Ако производот е платен, а не
сакате заменски производ, финансиските средства ќе ви бидат рефундирани од нашата фирма, Еуронет
дооел, Пет шоп Мона (www.mona.mk)

Дополнителна информација и каде може да ги видите производите?

Еуронет дооел, Пет шоп Мона (www.mona.mk)

Продажен салон од 150м2, во центар на Скопје
ул.Франклин Рузвелт (Рузвелтова) бр.9,
Тел. 02 / 30 60 993

Email: sales@mona.mk

 

Ви благодариме на довербата,

Ваш,

Пет Шоп Мона