Бар клас за папагали Vita Nature

170,00 ден

Бар клас за папагали Vita Nature е гранка со зрна просо, нежно собрани и сушени, се вистинско задоволство едноставно 100% природно.

VITA NATURE® е совршен додаток за храна и во исто време служи како активност соодветна на видот.

  • 100% природен
  • Жолт просо за сите птици
  • природно сушено на сонче
  • Со витамини

Произведено во Германија

Шифра: 21297 Категории: ,