влажна храна за кучиња Belcando мисиркино

220,00 ден

Празник за вашето куче: Рецептот без житарки со екстра сварливo мисиркино е исто толку вкусен колку што е лесен за варење. Влажна храна за кучиња Belcando мисиркино

Сите состојки нежно се варат на пареа во конзервата, со што се гарантира дека хранливите материи и неодоливиот вкус на месото се зачувани во најдобар можен степен.

Специјален додаток: масло од шафран со природен витамин Е за кожа и сјајно крзно!

  • 70% месо
  • производи од месо исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • нема формула за жито
  • шафраново масло за кожа и сјајно крзно
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • гарантирани најдобри состојки

НАПРАВЕНИ БЕЗ

  • вештачки бои, ароми и конзерванси
  • протеин од соја
  • експерименти со животни

Супер премиум влажна храна за кучиња Belcando мисиркино месо

Произведенo во Германија

Повеќе инфо: https://www.belcando.com/belcando-baseline-turkey

Шифра: Belcando beef-1 Категорија: