Гребалка Балу 112 см

11.800,00 ден
  • Гребалка со куќа и различни платформи
  • Столбовите се обвиткани во сисално јаже
  • Со топки и јаже за качување

Димензии:  112 х 40 х 40 см

Балу од duvoplus е двобоен столб за гребење со многу можности. Столбовите се обвиткани во сисално јаже за острење на канџите, а има и различни платформи за гледање и одложување. Топките и јажето за искачување го прават полето за гребење дополнително забавно!

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/12733

5 на залиха

Категорија: