Гумена играчка за куче лимон 13cm

320,00 ден

Гумена играчка за куче лимон 13cm. Оваа играчка со кул изглед ќе ви овозможи повеќечасовна забава за да го задржите вашето домашно милениче зафатено и забавувано.

  • нежни за непцата
  • промовираат здравјето на забите
  • супер издржлива

Грубите текстури на оваа играчка за кучиња ќе ги масираат непцата на вашиот куче и го промовираат здравјето на забите

гумена играчка -ТPR* = Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. TPR материјалите покажуваат одредени физички карактеристики, многу силна.

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/giochi-per-cani/limone-in-tpr/

Шифра: lemon dog toy Категорија: