Двојно топче од природна врвка 20cm

590,00 ден 550,00 ден
-7%

Двојно топче од природна врвка 20cm

  • промовира здрави заби и непца
  • природено јаже – многу силно

Дименција: 20см

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/dogs/dog-toys/doppia-palla/?lang=en

10 на залиха

Категорија: