Дентална коска за куче 12см Osso

590,00 ден

Денталните играчки за кучиња се дизајнирани да промовираат добро орално здравје кај кучињата. Овие играчки им помагаат да ги одржат забите чисти на вашето куче. Го намалуваат таложењето на наслаги и забен камен и го освежуваат нивниот здив. За кучињата денталните играчки се важни бидејќи проблемите со забите може да доведат до посериозни здравствени проблеми, а редовната стоматолошка нега може да помогне да се спречи развојот на овие проблеми.

  • Силна играчка за џвакање
  • Корисно за забите и непцата
  • Часовна забава за играње
  • Стимулира џвакање и гризење
  • Погоден за сите раси на кучиња
  • Силна гумена играчка -ТPR*

Димензија:  11.5 x 4 x 4 cm

*Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. Карактеристики, многу силна

Повеке инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/dogs/dog-toys/osso-dentale-in-tpr-small/?lang=en

20 на залиха

Категорија: