Дигитална мерилка за храна куче-маче Recordit

2.200,00 ден 1.890,00 ден
-14%

Дигитална мерилка, за мерење на порцијата храна на нашето милениче. Идеален при диета или за мерење на точната количина на храна за секој оброк.

Се одликува со голем, јасен екран и прецизно мерење. Изработено од пластика без BPA, без токсични бои, безбедно за изхрана. Ставете храна и уклучете го копчето, на дигиталниот екран ќе Ви покаже колку храна имате ставено во мерилката.

  • квалитетна пластика
  • прецизнa

Large size: Максимален капацитет од 800 g/ml.

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/food-storage/286-scoop-with-digital-scale-8011391105337#products-tab-anchor

Шифра: digital scale for food 1105.3 Категории: , ,