Затворен тоалет за мачки Luxurious

4.480,00 ден

Затворен тоалет за мачки Luxurious. Kога елегантноста и квалитетот се важни!

Luxurious затворен тоалет за мачки кој доминира со својата убавина и елеганција. Елегантен дизајн: црна позадина и златна декорација. Високо квалитетен, со  една лопатка и филтер со јаглен за да се намали мирисот.

  • eлегантен и практичен
  • вклучени се филтер за активен јаглен и лопатка

Димензии:  50 x 39 x 39 cm

Повеќе инфо:https://www.recordit.com/en/bacinelle-per-lettiera/347-396-luxurious-cat-litter-box-with-lids#/328-size-m_50_x_391_x_389h_cm

2 на залиха

Шифра: 1040 Категорија: