Играчка за кучиња Happy Morsi

550,00 ден

Играчка за кучиња HAPPY MORSI GEAR 6,8cm

  • издржливa – квалитетна играчка
  • дентална нега
  • забавна за вашето куче

Играчка за кучиња од линијата Happy Bites составена од делови и со “TPR” гарнитури и мали шилци кои го стимулираат џвакањето. Тaa се спротивставуваат на најсилните кучиња без да ги оштетат непцата.

Материјал: TPR = Термопластичната гума е мешавина на материјали, како што се пластика и гума. Силна и еластична

Повеќе инфо: https://www.recordpets.com/en/giochi/1284-2153-happy-morsi-dog-toy#hos-description-product

Категорија: