Играчка круг за грижа на заби мало кученце

320,00 ден

Играчка Duvo+ (teething ring) Круг за заби е за никнување на забите на кученцето, поттикнува џвакање и гризење, што ги прави забите да растат побрзо и води до развој на здрави возрасни заби.

  • Го промовира растот на забите
  • Стимулира џвакање и гризење
  • За кученца од 2 недели до 6 месеци

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/products/puppy-tpr-teething-ring

Некои форми на рутинска нега можат да помогнат да се спречат поголеми, поскапи здравствени проблеми за вашето куче. Затоа играчките за џвакање кои се наменети за дентална нега на кучињата се толку важни. Играчки за кучиња не само што обезбедуваат забава, туку помагаат и во чистење и забите и непцата на вашето куче покрај редовното миење на забите.

14 на залиха

Шифра: 1717069 Категорија: