Играчка со Лед диоди

590,00 ден

Нова иновативна пластична/гумена играчка со LED диоди

  • Идеален за повеќечасовна забава
  • Корисно за забите и непцата
  • Погоден за сите раси на кучиња
  • Силна гумена играчка -ТPR*

Димензија: 13 x 7,2 x 7,2 см

*Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. Карактеристики, многу силна

Повеке инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/dogs/dog-toys/osso-diamante-con-led/?lang=en

20 на залиха

Категорија: