Кафез за папагали голем Андора 76см

8.500,00 ден

Кафез за папагали голем Андора 76см . Прекрасен и удобен со својот кружен покрив, кафезот Андора за канаринци, папагали и егзотични птици, нуди простор и слобода за вашите пријатели.

Има три врати за удобен пристап. Андора може да се исчисти за кратко време благодарение на пластичното дно со отстранлива фиока за собирање нечистотија. Овој кафез е целосно опремен:  во облик на гранка кои ви овозможуваат постојано да го менувате стисокот на нозете, правејќи ја употребата слична на онаа што се наоѓа во природата и тибетските скали. Дополнително, четирите хранилки ви овозможуваат да внесете храна со отстранување на фиоката, со што се избегнува ризикот од бегство на птицата.

  • Ексклузивен и доста голем
  • комплетно опремен
  • направенa од квалитетна пластика и силна жица
  • брзо и лесно чистење

Димензии: 61 x 38 x 76 cm

Произведeно во Италија

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/birds/canaries-budgies-and-small-exotic-birds/andorra/?lang=en

4 на залиха

Категорија: