Кафез за птици Пагода – ориентал

5.900,00 ден 5.300,00 ден
-10%

Кафез за птици Пагода – ориентал,  со правоаголна форма и ориентален стил, за сместување канаринци или егзотични птици. Пластично дно лесно се одвојува, благодарение на двете куки. Додека практичната отстранлива фиока ќе ви овозможи секојдневно чистење.

Со внимание на деталите, кафезот Пагода е опремен и со рачка за носење и две врати, една предна и една страна. Пагодата е опремена со лулашка, поилка, две стапчиња со карактеристична форма на гранка и две хранилки, идеални за храна без да ги извадите од кафезот.

  • ориентален стил и доста голем
  • комплетно опремен
  • направенa од квалитетна пластика и силна жица
  • брзо и лесно чистење

Димензии: 50 x 30 x 53 cm

Произведeно во Италија

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/birds/canaries-budgies-and-small-exotic-birds/pagoda/?lang=en

5 на залиха

Категорија: