Керамички сад за домашни миленичиња

420,00 ден

Керамички сад за домашни миленици Ø 13 cm со симпатична декорација на раб, идеален за храна и вода. Дизајниран за кучиња, изработен е од издржлива, цврста керамика, а работ на садот е повисок за да спречи истекување на храна и вода за време на оброкот.

Садот лесно се чисти и може да се мие и во машина за садови.

  • цврста керамика
  • лесно се чисти и може да се мие и во машина за садови

Големина во cm: 13 x 4,5

Капацитет 250 ml

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/food-bowls/279-ceramic-dog-bowl-o-13-cm-8011391107317

Керамички сад за домашни миленичиња Ø 13 cm

Шифра: recordit 1073.1 Категорија: