кожен околувратник за куче Paris

1.599,00 ден

Кожен околувратник за куче или маче од линијата Париз, изработена од висококвалитетна мека и елегантна кожа, украсена со мали циркони.

Опремен со практична метален клип за прицврстување.

  • елеганција и стил
  • висококвалитетна мека кожа

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/dog-collars/1878-4177-synthetic-leather-cat-and-dog-collar-with-rhinestones#/83-colour-light_blue/1477-size-xxs_15_cmcircumference_22_30_cm

Кожен околувратник за куче или маче

XXS – 1,5 cm|22-30 cm   (розова)

XS – 1,5 cm|28-38 cm (Светло сино)

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

XS-1,5 cm / 28-38 cm (Светло сино)
1.599,00 ден
XXS -1,5 cm / 22-30 cm (розова)
1.599,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категории: ,