Креветче за куче Best Dreams

1.950,00 ден

Креветче за куче Best Dreams нуди на вашето куче оптимална удобност и удобно место за одмор. Се одликува со висококвалитетен душек со потпорен вискоеластичен душек кој совршено се прилагодува на обликот на телото на кучето. Ова помага за поддршка на зглобовите и да овозможи мирен сон.

Удобноста на креветот Best Dreams го прави идеален избор за малите кучиња. Влезот на креветот Best Dreams е спуштен за да му овозможи на вашето куче полесен пристап до креветот. Креветот Lazy Dog се одликува со стилски, хармоничен дизајн, како и да нуди висококвалитетен изглед, бидејќи е исклучително лесен за нега, робустен и издржлив.

Кревет за кучиња Best Dreams на прв поглед:

  • оптимална удобност
  • против лизгачка основа
  • се перење во машина
  • висококвалитетен душек: наполнет за совршено да одговара на обликот на телото, го поддржува ‘рбетот и помага да се промовира благосостојба и мирен сон

Боја: достапно во две бои.

Креветче за куче димензија: 62 x 52 x 17 см

Повеќе инфо: https://www.best-friend.it/cuccette-in-tessuto/3296-best-friend-portobello-cuccetta-62x50x17-cm-8011391912362.html