Крекери за тигрици со сусам и банана

150,00 ден

Крекери за тигрици со сусам и банана. Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за тигрици и мали птици и импресионираат со нивните висококвалитетни природни состојки.

  • Есенцијални витамини и минерали
  • Рафинирано со сусам и банана
  • Три вкусни слоеви
  • Печени на необработено природно дрво
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија

Популарниот Kräcker® со вкусни овошја ветува чист вкус и е добредојдена промена на менито.