Крекер за зајче и хрчак – глодари со мед Kracker Vitakraft

180,00 ден

Крекер за зајче и хрчак – глодари со мед, популарниот Kräcker до Vitakraft со високо квалитети зрна ветува чист вкус и е добредојдена промена на менито на секој крзнен пријател.

Вкусната смеса од зрна се пече во три слоја на природно дрво. Ова им нуди на џуџестите зајаци екстра долго уживање, и помага при неопходното триење на забите кои постојано растат.

  • За зајаче
  • Рафинирано со мед
  • Есенцијални витамини и минерали
  • Без додаден шеќер и Три вкусни слоеви
  • Печени на необработено природно дрво
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија

20 на залиха