Кученце коска Puppy soft bone 12cm

320,00 ден 260,00 ден
-19%

Кученце коска Puppy soft bone 12cm. Оваа играчка за кучиња е идеална за мали кученца. Тaa е мекa и нежнa за забите на кученцата.

Оваа играчка многу се препорачува за кученца кога ги менуваат забите

  • идеалено за мали кученца (puppy safe)
  • помага во потребите за никнување на забите

Изработен е од нетоксичен и еколошки материјал кој е флексибилен,

димензии: 12 x 4 cm (Кученце коска Puppy soft bone)

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/giochi-per-cani/osso-puppy-small/#

Категорија: