Лимон 13cm

320,00 ден

Оваа играчка со кул изглед ќе ви овозможи повеќечасовна забава за да го задржите вашето домашно милениче зафатено и забавувано.

  • нежни за непцата
  • промовираат здравјето на забите
  • супер издржлива

Грубите текстури на оваа играчка за кучиња ќе ги масираат непцата на вашиот куче и го промовираат здравјето на забите

гумена играчка -ТPR* = Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. TPR материјалите покажуваат одредени физички карактеристики, многу силна.

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/giochi-per-cani/limone-in-tpr/

Шифра: lemon dog toy Категорија: