Мајмунче co тениско топчe 25см

910,00 ден 750,00 ден
-18%

Мајмунче од шенилна ткаенина со свирче, тениско топче и памучно јаже

  • силно тениско топче
  • со сквикер, сверчe

димензии: 6 x 23 x 25 cm

Произведено од Imac (Италија)

10 на залиха

Категорија: