Околувратник за куче LED – Зелен 40см

820,00 ден

Околувратник за куче LED осветлување прави вас и вашиот четириножен пријател јасно видливи за време на вечерната прошетка. LED oколувратникoт за кучиња од IMAC е веќе видлива од далечина од 500 метри за другите учесници во сообраќајот, така што вие и вашето куче сте безбедни и видливи!

LED осветлувањето е со висок квалитет, така што опсегот на LED oколувратникoт за кучиња е многу јасно видлив. LED диоди му даваат директен поглед на вашето куче за време на прошетка на отворено. Со притискање на едно копче, сите LED диоди се вклучени, а резултатот е безбедно и пријатно чувство!

  • висока видливост (видливи до 500м)
  • 3 позиции за светење, (бавно / брзо трепка)
  • водоотпорен
  • силиконски материјал
  • лесен за користење
  • со вкличен usb кабел, може да се наполни за пријатна прошетка

Универзална големина, лесно се сече по големина со ножици за сите раси на кучиња од 20 до 40 см.

Околувратник за куче LED – Зелен 40см

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/guinzagli-collari-pettorine-per-cani/collare-led-carica-usb/

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

4 на залиха