патна торба за миленичиња Duvoplus

2.590,00 ден

Излезете удобно со вашето куче или мачка со оваа лесна патна торба за миленичиња Duvoplus. Патна торба е направена од водоотпорен најлон. Горниот дел и страните на патна торба имаат патент и отвори за вентилација. Силната рачка и ременот на рамо гарантираат дека ова е  издржливa и погодна за корисниците.

Удобна и лесна патна торба

Спецификации

  • лесна, но цврста патна торба
  • со патент и отвори за вентилација на секоја страна за да се обезбеди многу свеж воздух.
  • издржливa и погодна за миленичиња

47 x 25 x 27CM – max. 7kg

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/11293/travel-bag-blue-black

Патна торба за миленичиња Duvoplus