Плишано слонче 21см

650,00 ден

Плишано слонче 21см

  • идеалено за мали кученца
  • со сквикер, сверче
  • меко и нешно

димензии: 7.5 x 16 x 21 cm

Произведено од Imac (Италија)

10 на залиха

Категорија: