Прасе Латекс 13см

290,00 ден

прасе Дуво+ е забавна играчка за кучиња од латекс со смешно свирче!

  • идеално за младите кутриња и кучиња од малата раса

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/400004.000/latex-squeaking-pig

20 на залиха

Категорија: