Премиум силиконски песок-лаванда, 5л

840,00 ден 750,00 ден
-11%

Cиликонски песок за мачки Премиум лаванда, 5 литри

  • Со мирис на лаванда
  • Високо апсорбирачки
  • Ги неутрализира непријатните мириси
  • Одлична вредност за парите
  • Чисти шепи

Премиум силиконски песок за мачки е лесен за употреба, направен од силика гел. Гранулите обезбедуваат урината веднаш да се апсорбира, така што содржината на кутијата за отпадоци секогаш се чувствува сува. Силиката гарантира висок капацитет на апсорпција и оптимална контрола на мирисот. Урината и мирисите се неутрализираат за неколку секунди, а бактериите се заробени во силициум диоксид. Покрај тоа, гранулите се (екстра) фини и меки, така што се чувствуваат многу нежни кон чувствителните шепи на вашата мачка. Ова безбедно, долготрајно и легло за мачки без прашина е идеално за мачки и луѓе со алергии.

Повеќе инфо:https://www.laroygroup.com/en/products/detail/989003/premium-silica-cat-litter-lavender-5l?utm_source=laroy-group&utm_medium=fork-search&utm_term=989003

Нема на залиха

Нема на залиха

Категорија: