сад за куче храна или вода – дијамантски дизајн

970,00 ден 860,00 ден
-11%

Дијамантски сад за кучиња, елегантен и ексклузивен. Изработен од цврст нерѓосувачки челик и меламин, отстранлив за побрзо хранење и практична хигиена. Опремен со гуми кои не се лизгаат кои спречуваат нагли движења и гарантираат одличен баланс. Цврстата меламинска обвивка отпорна на гребење

  • елегантен и ексклузивен
  • меламин (надворешен), нерѓосувачки челик (внатрешен)

Ø 14 cm – Capacity 160 ml

Меламин: Цврстата површина е исклучително издржлива, отпорна на мувла и нема да дозволи да се развијат бактериите, па затоа е одличен избор за сад за храна за кучиња.

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/food-bowls/373-3584-diamond-steel-dog-bowl#/213-colour-white/214-size-o_18_cm_capacity_350_ml

Шифра: рецордит меламин Категории: ,