Сад за куче – маче со подлога

580,00 ден980,00 ден

Сад за храна со подлога: содветна основа го фаќа секое излевање, така што вашиот под ќе остане чист.

  • практично и корисно
  • против лизгање
  • нерѓосувачки челик и се отстранливи
  • Стилски дизајн

Заштитете го вашиот под: подлога го фаќа секое излевање, така што вашиот под ќе остане чист.  Ги држи садовите од нерѓосувачки челик на место, така што на вашето домашно милениче му е многу тешко да го превртува садот со храна и вода додека јаде или пие.

Безбедни и погодни:    чиниите се направени од нерѓосувачки челик и се отстранливи. Безбеден и еколошки. Изработени од материјал содветни за храна, нетоксичен, и без мирис.

—Достапен во различни големини и бои—

Мало – Средно = Ø 9,5 cm – Капацитет 230 ml

Средно – Голема Ø 14 cm – Капацитет 600 ml

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/food-bowls/343-389-bright-colors-ant-free-support-with-stainless-steel-bowl#/166-size-o_14_cm_capacity_600_ml

Мало - Средно
580,00 ден
Средно – Голема
980,00 ден
Clear
Шифра: 1028 Категорија: