Сад за кучиња Inox Happy dog 1.5L

980,00 ден

Сад за кучиња отпорен на лизгање може да се пофали со внатрешност изработена од нерѓосувачки челик (inox) со робусна пластична обвивка што изгледа одлично во секој дел од вашиот дом.

  • нерѓосувачки челик (инокс), со високо робусна пластична обвивка
  • отпорен на гребење
  • силиконска основа против лизгање
  • изгледа оригинално

Капацитет: 1.5л

Категорија: