Сад за прошетки Easy walk dog

320,00 ден450,00 ден

Сад за прошетки Easy walk dog:  Преклопен сад направен од TPE со практичен и издржливa металna кука, удобен и практичен за постојано носење на пат со вас, одличен за прошетки, лесно се мие, зафаќа малку простор кога е затворен.

  • со метален кука
  • термопластичен материјал (TPE)
  • достапен во различни големини и бои

Мало – Средно  Ø 13 cm – Капацитет 450 ml

Средно – Голема  Ø 16,5 cm – Капацитет 650 ml

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/collapsible-bowls/1910-4372-foldable-tpe-bowl-with-carabiner#/83-colour-light_blue/1466-size-o_13_cm_capacity_450_ml

Контакт / Локација : https://mona.mk/contact/

Сад за прошетки Easy walk:

Средно – Голема
450,00 ден
Мало - Средно
320,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категории: ,