Сад за храна мало куче или маче – Vitakraft

190,00 ден

Практичен сад за мало куче или за мачка,  кој може да се користи за влажна или сува храна,  како и за вода. Благодарение на практичната рачка, можете лесно да го подигнете садот дури и кога е полн и да го пренесете до местото за хранење на мачката.

  • нетоксична и квалитетна пластична
  • во различни бои (испорака во зависност од достапноста)
  • со практична рачка
  • може да се мие во машина за садови
  • капацитет: 200 ml, големина: дијаметар 12 см

Производ на Vitakraft-Германија

Сад за храна мало куче или маче – Vitakraft