Силиконскo патничкa чинија 500 мл

390,00 ден 330,00 ден
-15%

Silicone travel bowl 500 ml

Дали уживате на отворено во прошеткитe со вашето куче? патничкa чинија e токму за Вас, практично и лесно за носење – да се задоволи жеда за вашето куче.

  • чинија за вода со еден допир,
  • силиконско – се претвара во чинија, практично за носење

Димензија 500 мл

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/mangiare-e-bere-per-cani/ciotola-da-viaggio-in-silicone/

5 на залиха