Тоалет за мачка затворен тип – Zuma cat

4.900,00 ден 4.200,00 ден
-14%

Тоалет за мачка затворен тип – Zuma cat од Италија е затворен тоалет за мачки која комбинира модерен и иновативен дизајн со екстремна практичност. ZUMA е незаменливо за нашите пријатели мачки и за нивната секојдневна хигиена. Изработен од нетоксичен полипропилен со навалена врата, затворениот тоалет ZUMA е опремен со филтер од активен јаглен, неопходен за неутрализирање на непријатните мириси. Чистењето на тоалетот е олеснето благодарение на отстранливата фиока за песок.

  • модерен и иновативен дизајн
  • со филтер од активен јаглен
  • квалитетна пластика, нетоксичен полипропилен
  • фиока за песок
  • димензии:  56 х 40 х 43 cm

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/toilette-per-gatti/zuma/

4 на залиха

Категорија: