Топка со текстура 8см

580,00 ден
  • Силна гумена играчка -ТPR*
  • Забавна гумена играчка-топче во која може да ставите внатре гранули од сува храна
  • топка со текстура Мешани бои 8см

Оваа силна Duvo+ гумена играчка за кучиња ќе ви понуди повеќечасовна забава. Идеален и за играње влечење. Играњето заедно е одличен начин да ја зацврстите врската со вашето домашно милениче.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/11141

Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. TPR материјалите покажуваат одредени физички карактеристики, многу силна.

15 на залиха

Категорија: