Топче за маче Recordit cat

95,00 ден

Топче за маче, Recordit cat изработени од мека гума, отпорни,  и може да отскокнува, со пердуви кои ја стимулираат мачката за да игра.

Големина Ø 3,5 см

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/toys/663-soft-rubber-cat-balls-with-feathers-display-60-pcs-8011391610336?fast_search=fs

Шифра: record cat balls Категорија: