Транспортер за куче авион IATA стандард 92см

15.600,00 ден 14.500,00 ден
-7%

Транспортер за куче за авион IATA стандард. Димензија: 92 x 64 x 67,5 см,  за милениче до 50 кг.

Со оваа транспортерка “Duvo plus”идеална за патувања, со автомобил, па дури и со авион – Bracco е одобрен од IATA и е во согласност со нивните строги прописи, што значи дека вашето домашно милениче може безбедно да патува со секое транспортно средство.

Транспортерка е робусна и има голема метална врата и се екстра силни, но лесно отварачки брави. Страните имаат отвори за вентилација, има силна рачка на врвот за оптимална лесна употреба за сопствениците. Капакот може да се извади од основата, со што е лесна за чистење.

  • Цврст и издржлив – висок квалитет
  • Одобрено од IATA – многу безбедно
  • Погоден за различни начини на транспорт
  • Земете го вашето домашно милениче насекаде со вас

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/113107.000/bracco-iata-travel

Транспортер за куче за во авион IATA стандард. Димензија: 92 x 64 x 67,5 см,  за милениче до 50 кг.

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

3 на залиха